Opis forum
Administrator
Tu nie chodzi o to czy się nauczymy wiecej tylko o to czgeo się nie nauczymy.. a będzie wynikało to tylko ze złego sprecyzowania a nawet jego braku przez p. prof. Zajac.
"Przedstaw krótką charakterystykę poznanych rodzajów połączeń kości i podaj przykłady ich występowania u człowieka."
Mozecie mi powiedzieć o co chodzi w tym zagadnieniu ?
Użytkownik
z surowcow mamy przygotowac sie tylko z ostatniego wykladu?? czy pierwszego tez?
Kasia wydaje mi się że chodzi o połączenia ruchome i ścisłe w tych konspektach masz to rozpisane bardziej szczegółowo;)
Kasia.Charzyńska napisał:
"Przedstaw krótką charakterystykę poznanych rodzajów połączeń kości i podaj przykłady ich występowania u człowieka."
Mozecie mi powiedzieć o co chodzi w tym zagadnieniu ?
dziewczyny... właśnie odkryłam w moich cudownych notatkach że na kolokwium z kosmetologii będą mięśnie twarzy i rodzaje skóry, pielęgnacja i to co już było. A na zadanie były informacje o masażu. Czy któraś też tak ma? Czy to tylko mój błąd i na kolokwium jednak będzie wszystko ?
jesli chodzi o kosmetologie, to dobrze by było wpisywac do jakiej grupy sie nalezy, bo ja np przez Was wpadam w niepotrzebna panike:P U mnie w grupie (308) było wyraźnie powiedziane "naśtępnym raźem krótka kartkówka z mieśni twaźi, 24 mieśnie", aj się tego trzymam i tego mam zamiar sie nauczyć
Użytkownik
a ja jestem z gr 306 i niestety mam zapisane miesnie twarzy na kolokwium i wszystko dotyczace masazu;/
ale mozliwe ze jestem w bledzie, bo jak mozemy miec kolokwium z czegos, o czym nie bylo ani słowa na zajeciach..?
Ostatnio edytowany przez Dominika S. (2011-11-17 17:53:01)
fakt, że jak nie miałyście słowa o masażu to możecie nie mieć z tego kolokwium, ale z 2 strony na pracowni trzeba już coś widzieć, bo to są ćwiczenia i jak poczytacie w książce Jaroszewskiej, to wszystko na temat masażu jest super opisane, ale po nazwach mięśni... Na pewno jeśli macie chwile, to warto zapoznać się z tymi nazwamii, będzie Wam łatwiej wszystko zrozumieć A na UJcie na biologii podobnież bez zaliczenia wstępnego testu przed każdymi laborkami, nie możecie nic zrobić na tych zajęciach:P
Ostatnio edytowany przez FreakMika (2011-11-17 18:19:08)
Nowy użytkownik
jestem prawie pewna ale wolę zapytać, czy grupa 308 ma jutro angielski? Wydaje mi się, że nie mamy na 99%.