Opis forum
był podział na grupy ale podobno różniły się one kolejnością pytań. Tylko pytania otwarte były różne. Myślę że nie bedziemy miec tego samego, bo mamy podzielone na 2 czesci kolokwium, a dietetyka miała jednak w jednej części wszystko.
Co do skanów musicie sobie same roszyfrować. Ja to otrzymałam i poprostu przesłałam dalej. Nie wykluczone że niektóre materiały są zbędne.
Użytkownik
oby tylko na kolokwium nie ruszala sie z miejsca siedzącego;p
.Widzę że z forum zniknęła wiadomość od Dr. Płonki dotycząca tego co nas obowiązuje na kolokwium. Zdążyłam to sobie wcześniej zapisać więc żeby już nikt nie miał wątpliwości i wreszcie temat się skończył napiszę to tutaj.
19.11.2011
- rodzaje kości, rodzaje połączeń kości, rodzaje stawów,
- szkielet osiowy- kręgosłup, klatka piersiowa,
- czaszka- połączenia czaszki z kręgosłupem, staw skroniowo żuchwowy, zatoki
- obręcz kończyny górnej, kończyna górna, połączenia w obrębie kończyny górnej, staw ramienny, staw łokciowy, połączenia kości przedramienia, stawy ręki
03.12.2011
-obręcz kończyny dolnej, międnica jako całość, połączenia w obrębie miednicy, połączenia w obrębie kończyny dolnej
-staw biodrowy, kolanowy, kości goleni, stawy stopy
Użytkownik
ciekawe co bedzie, jak sie nie zda/zaliczy kolokwium?
Użytkownik
ja mam zapisane ze masaz bedzie, i wszystko dotyczace jego
Użytkownik
ja tez mam, tez niewiem o co chodzi
Administrator
aha extra. bo ja mam wogóle inne te masaże. a te pierwsze widze.. No i jak tu się uczyć !
Użytkownik
http://www.forumeria.pl/masaze-kosmetyczne/
Ostatnio edytowany przez Dominika S. (2011-11-16 14:21:43)
Nowy użytkownik
Ja zrozumiałam, że masażu to się będziemy uczyć dopiero, na razie miałyśmy tylko jego część, a ma być kartkówka z mięśni twarzy - ok. 24 mięśni (z tego co ja zrozumiałam). Jak się nauczycie więcej, bo macie czas to na pewno sobie nie zaszkodzicie Ja nie zdążę nawet o tym pewnie poczytać i mam nadzieję, że będzie ok
)