Opis forum
Użytkownik
nie no żarty
z tego co mi sie wydaje mówiono nam że tylko to przysposobienie biblioteczne miało być wyjątkowo o 8 a nie 8.50
Basia napisał:
dziewczyny nie wiem czy sobie sprawdziłyście ale na tym zjeździe mamy angielski;))
a jak ktoś nie chce? udajemy że nie wiemy??
Ostatnio edytowany przez annn170 (2011-11-30 22:28:32)
u Pana Pawliszyna na wykładach ostatnio dostałyśmy komunikat, że wszystkie szkolenia (biblioteczne i bhp) zaczynają się o 8;00;)) a co do angielskiego z tego co jest tam napisane moja grupa nie ma już tą przytrzymaną babką więc pozostaje tylko trzymać kciuki żeby ta nowa była tak konkretna jak ta pierwsza co odeszła całkiem:)) a z surowców- owszem białka;))
Basia napisał:
u Pana Pawliszyna na wykładach ostatnio dostałyśmy komunikat, że wszystkie szkolenia (biblioteczne i bhp) zaczynają się o 8;00;)) a co do angielskiego z tego co jest tam napisane moja grupa nie ma już tą przytrzymaną babką
więc pozostaje tylko trzymać kciuki żeby ta nowa była tak konkretna jak ta pierwsza co odeszła całkiem:)) a z surowców- owszem białka;))
Basiu na Wawel za piękną i składną wypowiedź
Użytkownik
a co jak kogos na szkoleniu zabraklo;p
Użytkownik
dzięki dzięki
Nowy użytkownik
Hej dziewczyny, czy mogłaby któraś podać co dokładnie będzie na kolokwium z WŁOSKIEGO ?
Użytkownik
kasiam8911 napisał:
Hej dziewczyny, czy mogłaby któraś podać co dokładnie będzie na kolokwium z WŁOSKIEGO ?
mam zapisane, że kolokwium będzie ze słówek: pożegnanie, powitanie, narodowości, państwa miasta, przedstawianie się, pytanie o imię i liczby do 20.
Użytkownik
peeewnie... chyba się komuś w dupce poprzewracało, że mam się tego nauczyć hehe zarządźmy strajk;p
Nowy użytkownik
Dziękuję za informacje