Opis forum
Użytkownik
wariactwo:D
Nowy użytkownik
Wysłałam Dr. Wasylewskiemu maila przypominającego odnośnie zagadnień dot. naszego kolosa i jak do tej pory cisza...
Nowy użytkownik
Rozumiem, że z histologii piszemy na zajęciach 21-go z tk. mięśniowej i skóry, ale nie rozumiem co z anatomią - czy piszemy test 21-go ze skóry? Proszę napiszcie jeszcze co i jak z innych zajęć - konkretnie z czego mamy zaliczenia, co trzeba umieć i kiedy..( z kosmetologii, podst. żywienia i surowców?) Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję
Nowy użytkownik
Dziękuję za odpowiedź
Nowy użytkownik
Hej:)
Widze że nie tylko ja mam problem z chemii. polowe zagadnień nie ma...Hmm. .nie chcę się chwalić ale jestem po Technikum Chemicznego (nie chwaląc się) Odszukam zeszyty z technikum i zrobię Wam notatkę dla ułatwienia innych ze wszystkimi zagadnieniami. Postaram się nawet na dziś jesli nie dziś to na jutro najpóżniej do 11
Cześć dziewczyny Weekend zbliża się wielkimi krokami a my nadal nie wiemy co z tą chemią. Powiem tak, sama się na nią nauczyłam, ale nie miala bym nic przeciwko aby przełożyć, bo trzeba wziąć pod uwagę te dziewczyny, ktore nie mają tej przyjemności siedzieć w domu i zagłębiać się w tajniki wiedzy...
a wiedza nam chyba nie wyparuje ot tak, jeżeli się już uczylyśmy prawda ??
Witam wszystkich:) ja zaczelam przegladac moje notatki i nie sa one najdokladniejsze i wiekszosci nie mam, i nie bede wstanie sie tego nauczyc choc bym chciala, zostaly mi dwa dni i najprostrze rzeczy sa dla mnie najtrudniejsze:) wiec tak jak wiekszosc byla bym za przelozeniem zaliczenia na 4 luty a poprawki beda we wlasnym zakresie w sesji, ktosa kto bedzie mial wiecej czasu to mysle ze w pierwszym terminie bez problemu zaliczy i bedzie mial z glowy:)
Nowy użytkownik
Dziewczyny czy mogłybyście podać jakieś informacje na temat WŁOSKIEGO!!!! Czy na tym zjeździe mamy jakieś zaliczenie czy może w innym terminie ? i co dokładnie brałyście na ostatnim wykładzie Bardzo Proszę o odpowiedz
kasiam8911 napisał:
Dziewczyny czy mogłybyście podać jakieś informacje na temat WŁOSKIEGO!!!! Czy na tym zjeździe mamy jakieś zaliczenie czy może w innym terminie ? i co dokładnie brałyście na ostatnim wykładzie Bardzo Proszę o odpowiedz
dookładnie też będę wdzięczna...
Użytkownik
co do włoskiego (gr.310) to zaliczenie jest w niedzielę. obowiązują: rodzajniki określone i nieokreślone, wyrażenia (typu jak sie nazywasz, jak sie masz, skad jestes itp), liczby od 0 do 20, odmiana czasowników regularnych i nieregularnych (być, robić), narodowości, państwa, nazwy zawodów i miejsc pracy, słówka. chyba o niczym nie zapomniałam:) powodzenia:)